menu

Σύνδεση | Εγγραφή

Ανοιχτή ψηφοφορία κοινού


Δημιουργούμε έναν Καλύτερο Κόσμο

To QualityNet Foundation δεσμεύεται ότι τα στοιχεία που καταθέτετε δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό παρά μόνο για τον έλεγχο της εγκυρότητας της διαδικασίας και ότι δεν θα δοθούν σε τρίτους.

Πρωτοβουλίες από Νηπιαγωγείο Άνθειας Μεσσηνίας

Νηπιαγωγείο Άνθειας Μεσσηνίας

Κάνε μια ευχή

Στηρίζουμε και φέτος το Κάνε μια ευχή Ελλάδος .

Σχεδιάζουμε το αστέρι της ευχής και τη νεράιδα που πραγματοποιεί κάθε όνειρο  και στέλνουμε και τις δικές μας ευχές για όλο τον κόσμο και για τα παιδιά που παλεύουν με σοβαρές ασθένειες .

Νηπιαγωγείο Άνθειας Μεσσηνίας

Μίλα τώρα

Σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού πήραμε μέρος  στη δράση «Μίλα Τώρα» με στόχο την πρόληψη  και την αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού και της Βίας. Μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων όπως συζήτηση και προβληματισμός, ανάγνωση παραμυθιών ,παρακολούθηση σχετικών  videos,  δραματοποίηση και παιχνίδια ρόλων, εικαστικές δημιουργίες , προσπαθήσαμε να ευαισθητοποιηθούμε για το φαινόμενο, να το αναζητήσουμε στην καθημερινότητα μας,γύρω μας , να μάθουμε   τρόπους αντιμετώπισής του, να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας με κύριο στόχο την αυτομέριμνα και την ασφάλειά μας. Πάράλληλα μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία επιδιώξαμε την αποδοχή  στην διαφορετικότητά του κάθε ανθρώπου να σεβόμαστε  την προσωπικότητά του καθώς και τις ιδιαιτερότητες του .Όλοι είμαστε διαφορετικοί αλλά μοναδικοί , ξεχωριστοί και αυτή είναι η ομορφιά του καθώς όλοι μαζί συνθέτουμε ένα όμορφο μπουκέτο από πολύχρωμα λουλούδια!

Νηπιαγωγείο Άνθειας Μεσσηνίας

Δεν ξεχνώ

Με αφορμή τον έναν χρόνο από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή 57 ανθρώπων και ύστερα από προβληματισμούς και ερωτήματα μαθητών αποφασίσαμε να συζητήσουμε για το συμβάν, να προβληματιστούμε σχετικά με το γιατί συνέβη , τι μπορεί να πήγε στραβά; Ύστερα από συζήτηση αποφασίσαμε ότι απαιτούμε σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και έγκαιρης προειδοποίησης για την αποφυγή ατυχημάτων σε όλα τα μέσα μαζικών συγκοινωνιών, σε όλες τις μετακινήσεις και να τιμωρηθούν αυτοί που ευθύνονται.

Τα παιδιά χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά κατασκεύασαν ένα τρένο και στη συνέχεια έγραψαν σε ταμπέλες συνθήματα .

 

Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας