menu

Σύνδεση | Εγγραφή

Ανοιχτή ψηφοφορία κοινού


Δημιουργούμε έναν Καλύτερο Κόσμο

To QualityNet Foundation δεσμεύεται ότι τα στοιχεία που καταθέτετε δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό παρά μόνο για τον έλεγχο της εγκυρότητας της διαδικασίας και ότι δεν θα δοθούν σε τρίτους.

Πρωτοβουλίες από Νηπιαγωγείο Αγίας Άννας

Νηπιαγωγείο Αγίας Άννας

Είμαι παιδί , έχω δικαίωμα

Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι θεμελιώδη για την αξιοπρέπεια και την ελευθερία κάθε ανθρώπου, ανεξαρτήτως ηλικίας. Πρέπει να αναγνωρίζονται τα δικαιώματα των παιδιών ως ανεξάρτητων και αυτόνομων ατόμων.Ειμαι παιδι λοιπόν και έχω δικαίωμα για:

Προστασία: Τα παιδιά πρέπει να προστατεύονται από κάθε μορφή κακοποίησης, εκμετάλλευσης και βίας. Αυτό περιλαμβάνει την προστασία τους από τη φυσική, ψυχολογική και σεξουαλική κακοποίηση.

Εκπαίδευση και ανάπτυξη: Τα παιδιά έχουν δικαίωμα σε εκπαίδευση, υγειονομική περίθαλψη και πρόσβαση σε πολιτιστικές δραστηριότητες που θα τους επιτρέψουν να αναπτύξουν το πλήρες δυναμικό τους.

Συμμετοχή: Τα παιδιά πρέπει να έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν τις απόψεις τους και να λαμβάνονται υπόψη σε θέματα που τους αφορούν, σύμφωνα με την ηλικία και την ωριμότητά τους.

Ισότητα: Όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν ίση πρόσβαση στις ευκαιρίες για εκπαίδευση, υγειονομική περίθαλψη και άλλες υπηρεσίες, ανεξαρτήτως φυλής, εθνικής καταγωγής, θρησκείας, κοινωνικής τάξης ή άλλων διακρίσεων.

Συνοψίζοντας, η πρόταση αυτή επιβεβαιώνει ότι τα παιδιά είναι ανεξάρτητα ατομικά μέλη της κοινωνίας με δικαιώματα που πρέπει να γίνονται σεβαστά και προστατευόμενα.

Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας