menu

Σύνδεση | Εγγραφή

Ανοιχτή ψηφοφορία κοινού


Δημιουργούμε έναν Καλύτερο Κόσμο

To QualityNet Foundation δεσμεύεται ότι τα στοιχεία που καταθέτετε δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό παρά μόνο για τον έλεγχο της εγκυρότητας της διαδικασίας και ότι δεν θα δοθούν σε τρίτους.

Πρωτοβουλίες από 2o Δημοτικό σχολείο Κουνουπιδιανών

2o Δημοτικό σχολείο Κουνουπιδιανών

Πως συνδέεται το τι τρώω με το περιβάλλον ?

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα  επικεντρώνεται στην περιβαλλοντική εκπαίδευση και την ισορροπημένη διατροφή για παιδιά. Η δομή του προγράμματος συνδυάζει διαδραστικές δραστηριότητες με παιχνίδια, τέχνη, και εκπαιδευτικά προγράμματα. Οι μαθητές συμμετέχουν σε κήπο σχολείου, μαθαίνοντας για τη φύση, τη βιοποικιλότητα και την οικολογία. Επίσης, ενθαρρύνονται να εμπλακούν σε δραστηριότητες μαγειρικής, όπου μαθαίνουν για ισορροπημένες διατροφικές επιλογές.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαιδευτικές εκδρομές σε φυσικά περιβάλλοντα, συναντήσεις με ειδικούς διατροφής και ομιλητές περιβαλλοντικής εκπαίδευσης. Ο στόχος είναι να ενισχυθεί η συνειδητοποίηση για τη σημασία της υγιεινής ζωής και της φροντίδας του περιβάλλοντος, προωθώντας την υιοθέτηση βιώσιμων συνηθειών. Με αυτόν τον τρόπο, το πρόγραμμα "Ευ Ζην" δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό περιβάλλον που ενθαρρύνει την υγιεινή ζωή και τον σεβασμό προς το περιβάλλον.

Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας