menu

Σύνδεση | Εγγραφή

Ανοιχτή ψηφοφορία κοινού


Δημιουργούμε έναν Καλύτερο Κόσμο

To QualityNet Foundation δεσμεύεται ότι τα στοιχεία που καταθέτετε δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό παρά μόνο για τον έλεγχο της εγκυρότητας της διαδικασίας και ότι δεν θα δοθούν σε τρίτους.

Πρωτοβουλίες από 18ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων

18ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων

"Η πολική αρκούδα χάνεται... "

Το παραμύθι "ΚΡΑΚ" της Seou Lee (από τις εκδόσεις ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ) σε συνδυασμό με το animation "MIGRANTS" που παρακολούθησαν, οδήγησαν σε συζήτηση και προβληματισμό. Έμαθαν για την κλιματική αλλαγή και θέλησαν να στείλουν το μήνυμά τους  σε γονείς και συμμαθητές από άλλα τμήματα. Δημιούργησαν το φόντο, χρωματίζοντας με πινέλα και -εργαζόμενα σε ομάδες των 3- δημιούργησαν την παγωμένη θάλασσα.

Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης δημιουργήσαμε παγόβουνα που φαινόταν να λιώνουν και πάνω σε αυτά σχηματίσαμε μία αρκούδα, η οποία κόπηκε σε 6 κομμάτια. Τα κομμάτια ανακατεύτηκαν και έπρεπε να δημιουργήσουν την αρκούδα ξανά. Δούλεψαν σε ζευγάρια.

Στο τέλος, κόλλησαν τα κομμάτια της αρκούδας πάνω στη θάλασσα, σε μία απόσταση το κάθε κομμάτι από το άλλο , ώστε να υποδηλώνει το λιώσιμο και το μήνυμά τους έγινε η κόκκινη παλάμη στην άκρη της αφίσας. STOP! στο λιώσιμο των πάγων, STOP! στην κλιματική αλλαγή!

Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας