menu

Σύνδεση | Εγγραφή

Ανοιχτή ψηφοφορία κοινού


Δημιουργούμε έναν Καλύτερο Κόσμο

To QualityNet Foundation δεσμεύεται ότι τα στοιχεία που καταθέτετε δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό παρά μόνο για τον έλεγχο της εγκυρότητας της διαδικασίας και ότι δεν θα δοθούν σε τρίτους.

Πρωτοβουλίες από 29ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων

29ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων

1,2,3 Ανακύκλωσε!

H κατασκευή βασίστηκε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης της πρωτοβουλίας "In action for a better world - Δημιουργούμε ένα καλύτερο κόσμο", "1,2,3...... Ανακύκλωσε". Μέσα από αυτό τα παιδιά ενθαρρύνθηκαν να αναγνωρίζουν ως λύσεις του περιβαλλοντικού προβλήματος το τρίπτυχο: Μείωση, Επαναχρησιμοποίηση, Ανακύκλωση, κατανόησαν την ευθύνη τους απέναντι στο περιβάλλον και  ευαισθητοποιήθηκαν σχετικά με τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Το πρόγραμμα συνδέεται με τους Παγκόσμιους Στόχους 11 & 12 της Βιώσιμης Ανάπτυξης στην πλατφόρμα www.inactionforabetterworld.com που κάνει χρήση διεθνών εκπαιδευτικών υλικών που διατίθενται στην ελληνική εκπαιδευτική κοινότητα μέσω των διεθνών συνεργασιών του QualityNet. Ενισχύει τη σύνδεση της εκπαιδευτικής κοινότητας με την τοπική κοινωνία, δίνοντας τη δυνατότητα για δράσεις διάδρασης και κοινής αντιμετώπισης των μεγάλων κοινωνικών & περιβαλλοντικών θεμάτων που προκύπτουν από την Agenda 2030.

Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας