menu

Σύνδεση | Εγγραφή

Ανοιχτή ψηφοφορία κοινού


Δημιουργούμε έναν Καλύτερο Κόσμο

To QualityNet Foundation δεσμεύεται ότι τα στοιχεία που καταθέτετε δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό παρά μόνο για τον έλεγχο της εγκυρότητας της διαδικασίας και ότι δεν θα δοθούν σε τρίτους.

Πρωτοβουλίες από 22o ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

22o ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Η τέχνη μας ενώνει!

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού eTwinning προγράμματος "See the colors in my heart",οι μαθητές του 22ου Νηπιαγωγείου Καλαμαριάς και των δυο πρωινών τμημάτων συνεργάστηκαν με σχολεία της Ευρώπης . Μαθητές με ειδική εκπαίδευση και μαθητές προσχολικής ηλικίας τυπικής ανάπτυξης, ήρθαν σε επαφή μέσα από την τέχνη , γνώρισαν σπουδαίους ζωγράφους με τις τεχνικές τους, εκφράστηκαν με τις δικές τους πρωτότυπες δημιουργίες και πήραν μέρος σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες . Μέσα από τα χρώματα , τους πίνακες και την τέχνη , όλοι οι μαθητές του προγράμματος ,γνώρισαν πολιτισμούς άλλων χωρών.

22o ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Καθαρές Θάλασσες

Τα παιδιά έχουν αντιληφθεί τον κίνδυνο που διατρέχουν οι θάλασσες και οι θαλάσσιοι οργανισμοί από τη μόλυνση που προκαλούν οι άνθρωποι και απεικονίζουν τον κίνδυνο αυτό με τη ζωγραφική και το κολάζ  στέλνοντας το δικό τους μήνυμα. (Ζωγραφική με τέμπερα, κηρομπογιά, υλικά της φύσης και ανακυκλώσιμα υλικά) 

Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας