menu

Σύνδεση | Εγγραφή

Ανοιχτή ψηφοφορία κοινού


Δημιουργούμε έναν Καλύτερο Κόσμο

To QualityNet Foundation δεσμεύεται ότι τα στοιχεία που καταθέτετε δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό παρά μόνο για τον έλεγχο της εγκυρότητας της διαδικασίας και ότι δεν θα δοθούν σε τρίτους.

Πρωτοβουλίες από 156 Νηπιαγωγείο Αθηνών

156 Νηπιαγωγείο Αθηνών

Προστατέψτε το Δάσος

Στα πλαίσια των εργαστηρίων δεξιοτήτων και συγκεκριμένα στο θεματικό κύκλο "Φροντίζω το Περιβάλλον", οι μαθητές και οι μαθήτριες του νηπιαγωγείου μας ευαισθητοποιήθηκαν πάνω σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον και συγκεκριμένα το δασικό οικοσύστημα. Με βασικό σκοπό των δράσεων την εκπαίδευση τους και την αλλαγή συμπεριφοράς, κατάφεραν να εντοπίσουν τις ανθρώπινες δραστηριότητες που υποβαθμίζουν ή απειλούν το φυσικό περιβάλλον και μέσα από διαδικασίες διερευνητικής μάθησης να προτείνουν κάποια προληπτικά μέτρα για την προστασία του.

Οι συμβουλές των παιδιών παρουσιάζονται σε μια κατασκευή με μορφή αφίσας, η οποία μετατράπηκε σε διαδραστική μέσω προγραμματισμού (scratch), για να μπορέσουν να ακουστούν οι φωνές τους ακόμα πιο δυνατά στις οικογένειές τους, στα γειτονικά σχολεία και στην ευρύτερη τοπική κοινωνία.

Σύνδεσμος Αφίσας στο Scratch

Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός: Ελένη Κασσάρα

 

Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας