menu

Σύνδεση | Εγγραφή

Ανοιχτή ψηφοφορία κοινού


Δημιουργούμε έναν Καλύτερο Κόσμο

To QualityNet Foundation δεσμεύεται ότι τα στοιχεία που καταθέτετε δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό παρά μόνο για τον έλεγχο της εγκυρότητας της διαδικασίας και ότι δεν θα δοθούν σε τρίτους.

Πρωτοβουλίες από Νηπιαγωγείο Σκουληκαριάς

Νηπιαγωγείο Σκουληκαριάς

220 χρόνια από το Ολοκαύτωμα στο Σέλτσο

Με αφορμή τη συμπλήρωση 220 χρόνων από το Ολοκαύτωμα στο Σέλτσο - Πηγές Άρτας (1804 - 2024), ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκακη διοργάνωσε μια εκδήλωση. Προσκάλεσε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου να παρευρεθούν και να παρουσιάσουν μία δράση σχετικά με το Ολοκαύτωμα στο Σέλτσο. Οι μαθητές του Σχολείου μας επέλεξαν να παρουσιάσουν ένα θεατρικό δρώμενο, για τα 250 και πλέον γυναικόπαιδα των Σουλιωτών που έπεσαν στο γκρεμό προκειμένου να γλιτώσουν απο τους Οθωμανούς, στήνοντας ένα δεύτερο και μεγαλύτερο Ζάλογγο

 

Νηπιαγωγείο Σκουληκαριάς

Όλοι μαζί… για μια πιο όμορφη αυλή!

Το φετινό  Σχέδιο Δράσης του Σχολείου μας ήταν  << Όλοι μαζί… για μια πιο όμορφη αυλή!». Μια από τις δράσεις μας ήταν και η δημιουργία του δικού μας κήπου, καθώς και η αναδιαμόρφωση των παρτεριών του σχολείου μας. Τα παιδιά είχαν ενεργή εμπλοκή και έπειτα από συζήτηση,  αποφάσισαν για το πώς ήθελαν να διαμορφώσουμε τον κήπο μας.  Καθαρίσαμε  τα παρτέρια του σχολείου μας, προσθέσαμε νέο χώμα και φτιάξαμε διαχωριστικά με πετρούλες. Βάψαμε παλιά λάστιχα αυτοκινήτου που τα μετατρέψαμε σε γλάστρες και επιλέξαμε τα φυτά και τα λουλούδια που θέλαμε να φυτέψουμε. Καθημερινά τα παιδιά ήταν υπεύθυνα για την φροντίδα των φυτών και των λουλουδιών και παρατηρούσαν την ανάπτυξή τους. Επίσης δημιουργήσαμε το δικό μας  κάδο κομποστοποίησης, ώστε να έχουμε το δικό μας «λίπασμα» στο μέλλον για τα φυτά μας.

Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας