menu

Σύνδεση | Εγγραφή

Ανοιχτή ψηφοφορία κοινού


Δημιουργούμε έναν Καλύτερο Κόσμο

To QualityNet Foundation δεσμεύεται ότι τα στοιχεία που καταθέτετε δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό παρά μόνο για τον έλεγχο της εγκυρότητας της διαδικασίας και ότι δεν θα δοθούν σε τρίτους.

Πρωτοβουλίες από Νηπιαγωγείο Βλαχάτων

Νηπιαγωγείο Βλαχάτων

Αποδοχή της διαφορετικότητας

Με αφορμή τη φράση της συγγραφέως Doe Zantamata, οι μαθητές έφτιαξαν μια αφίσα στον πλαίσιο των εργαστηρίων δεξιοτήτων για τα ανθρώπινα δικαιώματα με επέκταση στην αποδοχή της διαφορετικότητας λόγω αναπηρίας. 

Νηπιαγωγείο Βλαχάτων

Ανακύκλωση τώρα!

Στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων υλοποιήσαμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Φύλαξε το μην πετάς, ανακύκλωσε με μας!" το οποίο έχει σχεδιαστεί από την Δρ. Σοφία Δ. Χατζηγεωργιάδου και προσαρμόστηκε από την εκπαιδευτικό της τάξης, βάσει των αναγκών κι ενδιαφερόντων των παιδιών. Ακολουθώντας τις φάσεις της διερευνητικής μάθησης, αξιοποιώντας τις ρουτίνες σκέψης, τις δυνατότητες που παρέχει η ψηφιακή μάθηση και στοιχεία διαφοροποιημένης διδασκαλίας και περιγραφικής αξιολόγησης, οι μαθητές/τριες εμπλέκονται ενεργά στην οικοδόμηση της γνώσης και ευαισθητοποιούνται απέναντι σε καίρια περιβαλλοντικά προβλήματα.

Το πρόγραμμα έχει αναρτηθεί στο ιστολόγιο του σχολείου στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://blogs.sch.gr/nivlach/2024/04/19/ergastiria-dexiotiton-quot-fylaxe-to-min-petas-anakyklose-me-mas-quot-frontizo-to-perivallon/

 

 

Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας