menu

Σύνδεση | Εγγραφή

Ανοιχτή ψηφοφορία κοινού


Δημιουργούμε έναν Καλύτερο Κόσμο

To QualityNet Foundation δεσμεύεται ότι τα στοιχεία που καταθέτετε δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό παρά μόνο για τον έλεγχο της εγκυρότητας της διαδικασίας και ότι δεν θα δοθούν σε τρίτους.

Πρωτοβουλίες από Γυμνάσιο Νέων Επιβατών

Γυμνάσιο Νέων Επιβατών

Ο Εθελοντισμός να ανθίσει σαν λουλούδι

Στο έργο ζωγραφικής γίνεται περιγραφή των χαρακτηριστικών του εθελοντισμού και των αποτελεσμάτων του στη ζωή μας. Πρόκειται για έργο του μαθητή της Γ΄τάξης Κοριτσίδη Άδωνη, στα πλαίσια δράσης του Προγράμματος Αγωγής Υγείας "Εγώ θα σώσω τον κόσμο;" με συντονίστρια την Μαλτή Ευδοκία-Ευθαλία, ΠΕ01 Θεολόγο.

Γυμνάσιο Νέων Επιβατών

Εθελοντισμός και αλληλεγγύη στην πράξη

Ο ιερέας του Ναού Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης πατέρας Στέφανος υποδέχθηκε και ενημέρωσε την Ομάδα για το έργο που υλοποιείται από τα μέλη του Ιερού Ναού. Περιέγραψε τις δράσεις εθελοντών ενοριτών του, όπως προσφορά 500 μερίδων φαγητού την ημέρα σε άπορους συνανθρώπους μας, φιλοξενία άπορων φοιτητών στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, οικονομική βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη κ.ά.

Οι μαθητές της Ομάδας γνώρισαν και συνομίλησαν με τις γυναίκες που προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους για την ετοιμασία των καθημερινών γευμάτων. Περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις, όπου αυτά ετοιμάζονται και εντυπωσιάστηκαν από την οργάνωση, την καθαριότητα και τους περιποιημένους χώρους, που φιλοξενούν «ανήμπορους» συνανθρώπους μας.

Προετοιμάστηκαν κατάλληλα, κάλυψαν τα μαλλιά τους με ειδικά σκουφάκια, φόρεσαν ποδιές, γάντια στα χέρια τους και ετοίμασαν το φαγητό στην κουζίνα σε συνεργασία με τους εθελοντές του Ναού. Οργάνωσαν τον τρόπο διανομής του φαγητού και πρόσφεραν οι ίδιοι φαγητό σε συνανθρώπους μας.

Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας