menu

Σύνδεση | Εγγραφή

Ανοιχτή ψηφοφορία κοινού


Δημιουργούμε έναν Καλύτερο Κόσμο

To QualityNet Foundation δεσμεύεται ότι τα στοιχεία που καταθέτετε δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό παρά μόνο για τον έλεγχο της εγκυρότητας της διαδικασίας και ότι δεν θα δοθούν σε τρίτους.

Πρωτοβουλίες από Εκπαιδευτήρια Ηλιάδη

Εκπαιδευτήρια Ηλιάδη

Δημιουργίες με ανακυκλώσιμα υλικά

Οι μαθητές της Ε΄ τάξης ξεδίπλωσαν το δημιουργικό τους ταλέντο και κατασκεύασαν όμορφα έργα τέχνης με ανακυκλώσιμα υλικά. Στη συνέχεια, έγιναν εκθέματα και τα θαύμασαν όλοι οι υπόλοιποι μαθητές του σχολείου μας.

Εκπαιδευτήρια Ηλιάδη

Παίζουμε και ενισχύουμε τον σχολικό αθλητισμό

  Η ομάδα μπάσκετ του σχολείου μας, συμμετείχε σε αγώνες Καλαθοσφαίρισης 3x3 Schools, στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Σαλαμίνος «Νίκος Γραμματικός». Τους αγώνες διοργάνωσε Η Δ/νση Άθλησης Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας του Δήμου Σαλαμίνος και η Δ/νση Κοινωνικών Υπηρεσιών σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Πειραιά.

Εκπαιδευτήρια Ηλιάδη

Μαθαίνουμε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

 Οι μαθητές του Νηπιακού, του Προνηπιακού και του Δημοτικού του Σχολείου μας, παρακολούθησαν εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής.

Ο κύριος Γιαννόπουλος, αστυνομικός της Τροχαίας Δυτικής Αττικής, μαζί με τον διοικητή της Τροχαίας Σαλαμίνας, ενημέρωσαν τους μαθητές για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τη χρησιμότητά του.  

Συγκεκριμένα τα παιδιά πληροφορήθηκαν για τα είδη σήμανσης, τις κατηγορίες των πινακίδων και τους φωτεινούς σηματοδότες. Ακόμα, έγινε ενημέρωση για τους τρόπους πρόληψης και προστασίας από τροχαία ατυχήματα. Οι κανόνες κυκλοφορίας είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και χρειάζεται να εφαρμόζονται στην καθημερινή μας ζωή!

Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας