menu

Σύνδεση | Εγγραφή

Ανοιχτή ψηφοφορία κοινού


Δημιουργούμε έναν Καλύτερο Κόσμο

To QualityNet Foundation δεσμεύεται ότι τα στοιχεία που καταθέτετε δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό παρά μόνο για τον έλεγχο της εγκυρότητας της διαδικασίας και ότι δεν θα δοθούν σε τρίτους.

Πρωτοβουλίες από 5o ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

5o ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Στα πλαίσια του εορτασμού της Διεθνούς ημέρας ατόμων με αναπηρία , υποδεχτήκαμε σήμερα στο σχολείο μας τον κ. Σωτήρη μέλος και την κ. Δέσποινα κοινωνική λειτουργό,  του συλλόγου ΑΜΕΑ Ιεράπετρας .  ‘ Ολοι μαζί μια  αγκαλιά συζητήσαμε , παίξαμε , τραγουδήσαμε μα πιο πολύ νιώσαμε πόσο πολύ έχει σημασία ο σεβασμός στις ιδιαιτερότητες του άλλου και  η καταπολέμηση των στερεότυπων και των προκαταλήψεων στις σχέσεις μας με το συνάνθρωπο. Ονειρευόμαστε ένα σχολείο που μας χωράει όλους ,

Έχουμε ένα σχολείο που μας χωράει όλους

5o ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Η τσάντα της Χαράς.

Το νηπιαγωγείο μας ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Ερυθρού Σταυρού για την συγκέντρωση ειδών Πρώτης Ανάγκης για τις κοινωνικές ομάδες της πόλης μας που έχουν ανάγκη. Τα παιδιά βίωσαν από κοντα όλη την διαδικασία συγκέντρωσης και προσφοράς των αναγκαίων αγαθών.

5o ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Γίνε ανάδοχος σχολείου

Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που υπέστη το νηπιαγωγείο της Αγίας Τριάδας Καρδίτσας ,το νηπιαγωγείο μας αποφάσισε να υιοθετήσει και να προσφέρει ό,τι ήταν δυνατόν για να μπορέσει να ξαναλειτουργήσει. Συγκεντρώσαμε,

• Γραφική υλη

• Παιχνίδια παζλ

• Βιβλία

• Κούκλες

για τα παιδιά που το είχαν ανάγκη.

5o ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ROAD TO REDUCTION Ποδήλατα στην πόλη και χαρούμενοι είναι ΟΛΟΙ!!

Για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας Περιβάλλοντος και στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος etwinning πραγματοποιήθηκε μία ποδηλατάδα μέσα στην πόλη.Το σχολείο μας συμμετείχε με χαρά! Κάναμε ποδήλατο , ζωγραφίσαμε , διαμαρτυρηθήκαμε , προβληματιστήκαμε .

5o ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Ημέρα Υπαίθριας Εκπ/σης στο νηπιαγωγείο μας .

Τα παιδιά του νηπιαγωγείου μας στα πλάισια του προγράμματος της Υπαίθριας εκπαίδευσης, αποφάσισαν να δημιουργήσουν τον δικό τους λαχανόκηπο. Με την βοήθεια των γονιών καλλιεργήσαμε τα δικά μας μαρουλάκια, παντζάρια,και πατάτες και ντομάτες. Καθημερινά τα παιδιά ξεχορταριάζουν ποτίζουν και παρατηρούν την ανάπτυξη των φυτών στον κήπο του νηπιαγωγείου μας.

Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας