menu

Σύνδεση | Εγγραφή

Ανοιχτή ψηφοφορία κοινού


Δημιουργούμε έναν Καλύτερο Κόσμο

To QualityNet Foundation δεσμεύεται ότι τα στοιχεία που καταθέτετε δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό παρά μόνο για τον έλεγχο της εγκυρότητας της διαδικασίας και ότι δεν θα δοθούν σε τρίτους.

Πρωτοβουλίες από 3ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης

3ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης

Κάνε μια ευχή

Τα παιδιά του νηπιαγωγείου έχοντας ως αφετηρία το φιλανθρωπικό έργο του οργανισμού Make a wish(Κάνε μια ευχή Ελλάδος), τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους για την αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής, αλλά και τις ιστορίες παιδιών ευχής συνεργάστηκαν μεταξύ τους και όλα μαζί δημιούργησαν το δικό τους αστέρι στέλνοντας μηνύματα για ένα κόσμο πιο συμπεριληπτικό και πιο όμορφο.

3ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα "The way to sustainability" του Global School Alliance

Το έργο αποτελείται από 72 εκπαιδευτικούς από όλα τα μέρη του κόσμου και αφορά μαθητές ηλικίας 4-18 ετών.

Ο δρόμος προς την αειφορία είναι προτεραιότητα και βασική ανάγκη όλων μας αν θέλουμε να ζούμε σε ένα πράσινο και υγιή πλανήτη και να έχουμε καλύτερη ποιότητα ζωής. Οι συνεργαζόμενοι εκπαιδευτικοί δουλεύουμε με απλές δραστηριότητες όπως: δεντροφύτευση, κλιματική αλλαγή, μειώνουμε τα σκουπίδια μας στο σχολείο, ανακύκλωση, ετοιμάζουμε υγιεινά φαγητά, δημιουργούμε σχολικούς κήπους, ελαχιστοποιούμε το αποτύπωμα του άνθρακα, πράσινη μεταφορά και κάνουμε προτάσεις διαφόρων τρόπων και ιδεών για να διατηρήσουμε το περιβάλλον μας πιο καθαρό και πράσινο.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί!!!

Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας