menu

Σύνδεση | Εγγραφή

Ανοιχτή ψηφοφορία κοινού


Δημιουργούμε έναν Καλύτερο Κόσμο

To QualityNet Foundation δεσμεύεται ότι τα στοιχεία που καταθέτετε δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό παρά μόνο για τον έλεγχο της εγκυρότητας της διαδικασίας και ότι δεν θα δοθούν σε τρίτους.

Πρωτοβουλίες από 1o και 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ

1o και 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ

ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΓΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥΣ ΞΕΚΙΝΩ!!!

Τα παιδιά κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, με τη βοήθεια της Σαμάνθα, της φιλότεχνης και πολυταξιδεμένης κούκλας του Νηπιαγωγείου μας, έκαναν ένα πραγματικά μαγικό ταξίδι στην τέχνη, γνώρισαν αρκετούς ζωγράφους, έμαθαν πολλές πληροφορίες γι αυτούς, προσέγγισαν διάφορες τεχνικές ζωγραφικής, παρατήρησαν, πειραματίστηκαν αλλά και καλλιέργησαν τη δημιουργικότητά τους μέσα από νέους τρόπους έκφρασης. Κάθε θεματική που αναπτύξαμε, συνδέθηκε με έναν ή περισσότερους ζωγράφους και έτσι η μάθηση έγινε πολύ πιο απολαυστική αλλά και ενδιαφέρουσα για τους μικρούς μας μαθητές. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλη την πορεία του μαγικού μας ταξιδιού στην τέχνη!!! https://nippalaioch.blogspot.com/2023/05/blog-post_25.html

1o και 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ

Ο ΜΑΝΟΣ Ο ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΥΜΑ.

Ο "Μάνος ο Πελεκάνος" ήρθε στο Νηπιαγωγείο μας, συστήθηκε, μας σύστησε τους φίλους του και ζήτησε τη βοήθειά μας, αφού πρώτα μας διηγήθηκε με στενοχώρια και αγωνία την περιπέτεια που είχαν και παρολίγο να τους στοιχίσει την ίδια τους τη ζωή! Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τη σχετική ανάρτηση που περιέχει την παρουσίαση με την πορεία και τον τρόπο επεξεργασίας του προγράμματος αυτού: https://nippalaioch.blogspot.com/2023/06/4.html

1o και 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ

ΣΩΜΑ ΓΕΡΟ...ΜΥΑΛΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!

Στόχος του κύκλου δραστηριοτήτων ήταν η τροποποίηση των στάσεων και αντιλήψεων των παιδιών ως προς την διατροφή και η υιοθέτηση  αλλαγών στον τρόπο ζωής (διατροφή, φυσική δραστηριότητα, ύπνος, κατανάλωση νερού, κτλ.) επωφελών για την υγεία τους. Τα παιδιά έμαθαν σωστές διατροφικές συνήθειες καθώς και τη σημασία της φυσικής άσκησης υπό το πρίσμα των δεξιοτήτων μάθησης, αλφαβητισμού αλλά και ζωής. 

1o και 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ/ EU CODE WEEK

Με τίτλο: "Μια βόλτα στην πόλη μου" οι μικροί μας μαθητές έπαιξαν το επιδαπέδιο παιχνίδι στον ειδικά φτιαγμένο χάρτη και καθοδήγησαν τη Beebot μελισσούλα μας, στις διάφορες αποστολές που έπρεπε να πάει.

Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας