menu

Σύνδεση | Εγγραφή

Ανοιχτή ψηφοφορία κοινού


Δημιουργούμε έναν Καλύτερο Κόσμο

To QualityNet Foundation δεσμεύεται ότι τα στοιχεία που καταθέτετε δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό παρά μόνο για τον έλεγχο της εγκυρότητας της διαδικασίας και ότι δεν θα δοθούν σε τρίτους.

Πρωτοβουλίες από 1 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΚΡΑΤΑΣ

1 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΚΡΑΤΑΣ

Αmbassadors: Πρεσβευτές του τόπου μας

Αφού τέθηκε ο στόχος στην τάξη (οι μαθητές να γίνουν πρεσβευτές του τόπου τους μέσω ενός Αγγλόφωνου βίντεο) συζητήσαμε τι χρειάζεται να συμπεριληφθεί σε ένα τέτοιο βίντεο και πως θα ήθελαν να παρουσιάσουν τον τόπο τους μέσα από τη δική τους ματιά. Από τη συζήτηση προέκυψε η ανάγκη να οργανώσουμε  εκπαιδευτικούς περιπάτους στην Ακράτα κατά τους οποίους οι μαθητές συναντήθηκαν με κατοίκους, μίλησαν για τις γειτονιές και την ιστορία τους, φωτογράφησαν αξιοθέατα, ιστορικά κτίρια και επισκέφθηκαν και τα αγαπημένα τους μέρη. Το επόμενο βήμα ήταν οι μαθητές να γράψουν το κείμενο, να επιλέξουν ποιες από τις φωτογραφίες τους θα χρησιμοποιήσουν, να κάνουν ηχογράφηση και να ετοιμαστεί το βίντεο.

Το ΒΙΝΤΕΟ δημοσιοποιήθηκε στο youtube, στο blog του μαθήματος των Αγγλικών,  στην ιστοσελίδα του σχολείου και στη σελίδα facebook του σχολείου ώστε να γίνει διάχυση της δράσης αυτής.

Η δράση αυτή εντάχθηκε στο Σχέδιο Δράσης 'Γνωρί-ΖΩ τον τόπο μου'

Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός: Ελένη Κοντολάτη

Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας