menu

Σύνδεση | Εγγραφή

Δημοτικό Σχολείο Αφιδνών

Μαθητικές δημιουργίες

Πρωτοβουλία

Χαμογελάμε στο μέλλον ανακυκλώνοντας

Χαμογελάμε στο μέλλον ανακυκλώνοντας
ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ

Δημοτικό Σχολείο Αφιδνών

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αφιδνών βρίσκεται στη Βόρεια Αττική, Ελλάδα. Το σχολείο μας αποτελείται από 7 τμήματα, 132 μαθητές (ηλικίας 6 έως 12 ετών) και 17 εκπαιδευτικούς. Πιο αναλυτικά, το προσωπικό αποτελείται από 8 δασκάλους (συμπεριλαμβανομένου του διευθυντή),1 καθηγητή φυσικής αγωγής, 1 καθηγητή πληροφορικής, 1 καθηγητή μουσικής, 3 καθηγητές ξένων γλωσσών ( Αγγλικά / Γαλλικά / Γερμανικά), 3 καθηγητές που υποστηρίζουν παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και μία παιδοψυχολόγο.


Διευθυντής Σχολείου

Μιχαήλ Παπαδογιαννάκης

Επικοινωνία με σχολείο


Περιγραφή

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που δημιουργήθηκε προκειμένου να επιτευχθεί η ευαισθητοποίηση των παιδιών σχετικά με την ανακύκλωση. Στόχος είναι να συνειδητοποιήσουν πώς τα αντικείμενα που πλέον δε χρησιμεύουν γίνονται χρήσιμα. Με αυτό το έργο, τα παιδιά θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τους φυσικούς πόρους πιο αποτελεσματικά δημιουργώντας παράλληλα ένα αίσθημα ευθύνης.


Στόχος δράσης

-Ανάπτυξη της συνείδησης και της ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον -Αποτελεσματική χρήση των υλικών που χρησιμοποιούμε καθημερινά -Σκεφτόμαστε συνειδητά, καταναλώνουμε υπεύθυνα - Κατανόηση της σημασίας της ανακύκλωσης -Παραγωγή νέων ιδεών και εφαρμογή τους

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 2



Σύνδεση με Παγκόσμιους Στόχους






Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας