menu

Σύνδεση | Εγγραφή

3ο Δ.Σχ, Λουτρακίου

Μαθητικές δημιουργίες

Πρωτοβουλία

We will beat you Corona Virus

We will beat you Corona Virus
ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ

3ο Δ.Σχ, Λουτρακίου

12θέσιο, λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πόλης. Όμορφο κτιριακά και ωραίο ως εργασιακό περιβάλλον, με παράδοση σε προγράμματα περιβαλλοντικά, eTwinning, πολιτιστικά και πολιτισμικά.


Διευθυντής Σχολείου

Νέλλη Κοσσύβα

Επικοινωνία με σχολείο


Περιγραφή

Στα πλαίσια ενός eΤwinning έργου τα παιδιά της έκτης τάξης,  (Στ2) συνεργάστηκαν στο να φτιάξουν ένα βίντεο κατά του φόβου για τον Covid-19. Επιχείρησαν με χιούμορ να μας διδάξουν τα μέτρα που αν εφαρμοστούν, θα μας κρατήσουν ασφαλείς και θα κατατροπώσουν τον εχθρό- ιό. Διασκεύασαν  τους στίχους από το γνωστό τραγούδι των Queen, "We will rock you!", έφτιαξαν τα props για το βίντεο- από υλικά για ανακύκλωση-, σκηνοθέτησαν ένα βίντεο clip, που γυρίστηκε μέσα στην τάξη. Δημιούργησαν ακόμη ένα σταυρόλεξο- αφίσα, στα αγγλικά που αναρτήθηκε στο διάδρομο του α΄ορόφου του σχολείου μας. 

Όλη η δράση είχε ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της ψυχολογίας των μαθητών. Ο αόρατος εχθρός πήρε μορφή και η φαντασία η δημιουργία και το χιούμορ έγιναν τα όπλα στον πόλεμο εναντίον του. Το σύνθημα του τραγουδιού μας έδωσε δύναμη και κουράγιο!

Συνεργαστήκαμε με την δασκάλα της Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας, κ. Σοφία Παππά, με eTwinning partners 2020-21, με τους γονείς- κηδεμόνες των μαθητών του τμήματος Στ2.


Στόχος δράσης

Με όπλα το χιούμορ, τη φαντασία, τη συνεργασία και το θάρρος να νικήσουμε τον

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ (1)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 2


Videos 2

Σύνδεση με Παγκόσμιους Στόχους






Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας