menu

Σύνδεση | Εγγραφή

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ

Συνεργατικά Προγράμματα

Πρωτοβουλία

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ 2030

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ 2030
ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ

6/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Αργυροπουλίου Τυρνάβου Το σχολείο μας βρίσκεται στο κέντρο του Αργυροπουλίου, ένα χωριό του Δήμου Τυρνάβου. Είναι 6/θέσιο με 80 μαθητές/τριες. Η Διευθύντρια του σχολείου μας είναι η κα Θωμαή Σίσκου, εκπαιδευτικός ΠΕ11. Το σχολείο μας συμμετέχει εδώ και τρία χρόνια σε αρκετά καινοτόμα προγράμματα αλλά και ευρωπαϊκά προγράμματα. Έχουμε βραβευτεί με εθνικές και ευρωπαϊκές ετικέτες ποιότητας στο πλαίσο eTwinning προγραμμάτων και έχουμε επίσης αρκετές διακρίσεις μαθητών/τριών μας σε πολλούς διαγωνισμούς.Ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία προσπαθώντας να εξελίσσεται και να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών/τριών για μάθηση και δημιουργία!


Διευθυντής Σχολείου

ΘΩΜΑΗ ΣΙΣΚΟΥ

Επικοινωνία με σχολείο


Περιγραφή

Στα πλαίσια ευρωπαϊκού προγράμματος eTwinning οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με τους 17 στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης, δημιουργήσαμε επιτραπέζιο παιχνίδι για να τους μάθουμε, δημιουργήσαμε διαδικτυακά παιχνίδια όπου όλα τα σχολεία- συνεργάτες τα έπαιξαν, γράψαμε συνεργατική ιστορία με το εργαλείο storyjumber το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας εισάγοντας τους στόχους από την Ατζέντα του 2030.


Αποτελέσματα / επίδραση

Οι μαθητές να γνωρίσουν τους στόχους της ατζέντας 2030 και να ευαισθητοποιηθούν σε αυτούς.



Συνεργασίες

Συνεργαστήκαμε με σχολεία από την Ελλάδα, την Ιταλία και την Τουρκία και κάναμε αρκετές δραστηριότητες με βάση τους 17 στόχους της Ατζέντας του 2030.


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

ΘΩΜΑΗ ΣΙΣΚΟΥ

Στόχος δράσης

2ος στόχος

Χρόνος δράσης

από το Νοέμβριο του 2022 έως τον Ιούνιο του 2023.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 7



Σύνδεση με Παγκόσμιους Στόχους






Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας