menu

Σύνδεση | Εγγραφή

4ο Νηπιαγωγείο Λαυρίου

Μαθητικές δημιουργίες

Πρωτοβουλία

SID2023-Κοίτα Καλύτερα!

SID2023-Κοίτα Καλύτερα!
ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ

4ο Νηπιαγωγείο Λαυρίου

Πρόκειται για ένα Νηπιαγωγείο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Λαυρίου και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νεάπολης. Το σχολείο μας συμμετείχε και πέρυσι στο διαγωνισμό με τη δημιουργία λαχανόκηπου. Συμμετέχουμε και στα ec schools με περιβαλλοντικές δράσεις οι οποίες συνεχίζονται ακόμη και σήμερα, όπως συλλογή μπαταριών, ανακύκλωση λαμπτήρων και μελανοδοχίων, συλλογή καπακίων.


Διευθυντής Σχολείου

Παναγιώτα Πλαστήρα

Επικοινωνία με σχολείο


Περιγραφή

Μέσα από το πρόγραμμα "Ενεργώ ως πολίτης" και μέσω της δραστηριότητας "Τί αλήθεια συμβαίνει", οι μαθητές είδαν εικόνες και τον διαφορετικό τρόπο παρουσίασης της αλήθειας. Προσπαθήσαμε να βρούμε που είναι το ψέμα και πώς η αλήθεια μπορεί να καλυφθεί με στόχο την παραπλάνηση. Εμπνευσμένοι από το παραμύθι "Ο λύκος και τα 7 κατσικάκια", είπαμε να "παίξουμε" και εμείς με τις εικόνες και να φτιάξουμε το συγκεκριμένο βίντεο για να προσέχουν καλύτερα και τα υπόλοιπα παιδιά. Συμμετείχαμε με αυτό, στο διαγωνισμό για το Ασφαλές διαδίκτυο στις 7 Φλεβάρη.


Στόχος δράσης

Να γνωρίσουν τους κινδύνους στο διαδίκτυο και τη δύναμη που έχει η εικόνα. Πώς αυτή προβάλλεται, τί πρέπει να προσέχουμε, είναι πάντα αλήθεια όλα όσα βλέπουμε στο διαδίκτυο;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 1


Videos 2

Σύνδεση με Παγκόσμιους Στόχους






Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας