menu

Σύνδεση | Εγγραφή

32ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΒΟΛΟΥ :1ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΜΗΜΑ

Μαθητικές δημιουργίες

Πρωτοβουλία

"Τον πλανήτη προσέχω, υγεία για να έχω"

"Τον πλανήτη προσέχω, υγεία για να έχω"
ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ

32ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΒΟΛΟΥ :1ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΜΗΜΑ

To Νηπιαγωγείο μας λειτουργεί με 2 Τμήματα Πρωινά και 2 Ολοήμερα στα οποία φοιτούν 39 μαθητές. Βρίσκεται στο Δήμο Βόλου, στην συνοικία των Αγίων Αναργύρων. Το Νηπιαγωγείο μας συμμετέχει ενεργά σε ποικίλες δράσεις ώστε οι μαθητές μας να αποκτήσουν υγιεινές συνήθειες, οικολογική συνείδηση, να καλλιεργήσουν τις διαπροσωπικές σχέσεις, την ενσυναίσθηση, τον αλληλοσεβασμό , την αλληλεγγύη, την αποδοχή της διαφορετικότητας και να εξελιχθούν σε υγιείς, δημοκρατικούς και περιβαλλοντικά εγγράμματους πολίτες.


Διευθυντής Σχολείου

Μεργιαλή Ευδοξία

Επικοινωνία με σχολείο


Περιγραφή

Οι μαθητές είδαν βίντεο  στο διαδίκτυο αλλά και εικόνες σχετικά με την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της έτσι ώστε να κατανοήσουν τις αιτίες της αλλά και τις συνέπειες στη ζωή μας. Εμπλούτισαν το λεξιλόγιό τους,χρησιμοποίησαν την ψηφιακή τεχνολογία,  εκφράστηκαν δημιουργικά,ατομικά και ομαδοσυνεργατικά     και  κατενόησαν την  σημασία της ατομικής συμβολής στην προστασία του περιβάλλοντος.  Υιοθέτησαν θετικές στάσεις και αξίες φιλικές προς το περιβάλλον , ώστε να γίνουν ενεργοί και περιβαλλοντικά εγγράμματοι πολίτες.

  


Στόχος δράσης

Να γνωρίσουν τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής να ευαισθητοποιηθούν, να υιοθετήσουν στάσεις και αξίες ώστε να γίνουν ενεργοί και περιβαλλοντικά εγγράμματοι πολίτες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 1


Videos 1

Σύνδεση με Παγκόσμιους Στόχους






Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας