menu

Σύνδεση | Εγγραφή

2o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Μαθητικές δημιουργίες

Πρωτοβουλία

"ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ"

"ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ"
ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ

2o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Το σχολείο μας βρίσκεται στους Αγίους Αναργύρους και λειτουργεί από το 1994. Από την ίδρυσή του διακρινόταν και διακρίνεται για ποικίλες δράσεις όπως η συμμετοχή σε περιβαλλοντικά και πολιτιστικά προγράμματα. Το 2ο Γυμνάσιο εντάσσεται στα ψηφιακά σχολεία αξιοποιώντας διαδραστικά συστήματα διδασκαλίας από το 2011.Τέλος δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ολόπλευρη ψυχοπνευματική ανάπτυξη των μαθητών του και στην υγιή κοινωνικοποίηση τους. Το σχολείο διαθέτει 11 τμήματα και το σύνολο των μαθητών φτάνει τους 240.


Διευθυντής Σχολείου

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΙΩΤΗΣ

Επικοινωνία με σχολείο


Περιγραφή

Στο μάθημα της ΚΠΑ και με αφορμή την Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών (25 Νοεμβρίου),  οι μαθητές και οι μαθήτριες τη Γ’ τάξης  προβληματίστηκαν και δημιούργησαν αφίσες, προκειμένου να περάσουν μηνύματα και  να ευαισθητοποιήσουν τη σχολική, αλλά και την ευρύτερη κοινότητα. Στη συνέχεια ,  οι προβληματισμοί και τα μηνύματα πήραν μορφή  με τη δημιουργία ενός βίντεο , το οποίο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα του σχολείου μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Στόχος δράσης

Η ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των μαθητών/τριων επάνω στην πρόληψη και εξάλειψη ενός τόσο σημαντικού προβλήματος όπως, η έμφυλη βία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 2


Videos 2

Σύνδεση με Παγκόσμιους Στόχους






Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας