menu

Σύνδεση | Εγγραφή

Πρότυπο Γυμνάσιο Αναβρύτων

Εφαρμοσμένα σενάρια/καινοτόμα προγράμματα

Πρωτοβουλία

Ο θαυμαστός κόσμος της Τέχνης της Γης

Ο θαυμαστός κόσμος της Τέχνης της Γης
ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ


Περιγραφή

Τα μέλη του ομίλου «Μεταμορφώσεις», περπατήσαμε, εξερευνήσαμε, συνεργαστήκαμε και δημιουργήσαμε πρωτότυπα και ασυνήθιστα έργα τέχνης στο φυσικό τοπίο, με υλικά που βρίσκονται στη φύση. Μέσα από αυτό το βίωμα εμνευστήκαμε τη δράση «Ο θαυμαστός κόσμος της Τέχνης της Γης», και δημιουργήσαμε ένα ηλεκρονικό βιβλίο και μία αφίσα, όπου παρουσιάζουμε την Τέχνη της Γης ή αλλιώς Land Art, μέσα από τα δικά μας καλλιτεχνικά έργα.

 

Δείτε το ebook της συμμετοχής

https://read.bookcreator.com/TtlCWD2Jalh9wOLK7mcvG06Gpnl2/K_Y8x9eSST6nz8C5ApMIuw

 


Αποτελέσματα / επίδραση

Η Τέχνη της Γης έχει μεγάλη παιδαγωγική αξία και καλύπτει τους στόχους της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης καθώς ενισχύει τη δημιουργική μάθηση, την προσωπική έκφραση, την αγάπη για το περιβάλλον, ώστε οι μαθητές να γίνουν ενεργοί πολίτες του μέλλοντος. Επιπλέον, είναι μια ελεύθερη τέχνη, που απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους, και μέσα από το βιβλίο μας ελπίζουμε να εμπνευστούν, να την γνωρίσουν και να γίνουν ένα με τη φύση επιστρατεύοντας τη δημιουργικότητά τους.



ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Φανή Δαμιανάκη (ΠΕ 08)

Στόχος δράσης

Στόχος του προγράμματος είναι να καλλιεργηθεί: • Ο σεβασμός και η αγάπη για το Περιβάλλον • η δημιουργική σκέψη • η προσωπική έκφραση • η αλληλοεκτίμηση • η κοινωνικοποίηση

Χρόνος δράσης

Οκτώβριος 2020 - Απρίλιος 2021

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ (2)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 1



Σύνδεση με Παγκόσμιους Στόχους






Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας