menu

Σύνδεση | Εγγραφή

1/Θ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ

Μαθητικές δημιουργίες

Πρωτοβουλία

Νεροπαίζω και μαθαίνω

Νεροπαίζω και μαθαίνω
ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ

1/Θ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ


Διευθυντής Σχολείου

ΣΑΙΤΗ ΘΕΟΔΟΤΗ

Επικοινωνία με σχολείο


Περιγραφή

Το νερό είναι πολύτιμο για τη ζωή μας κι αναπόσπαστο στοιχείο της καθημερινότητάς μας . Με αφορμή το έντονο ενδιαφέρον των νηπίων για το δικαίωμα του παιδιού για νερό και με σκοπό να κατανοήσουν τα παιδιά τη σπουδαιότητα του νερού στη ζωή μας  και να καλλιεργηθεί η περιβαλλοντική τους συνείδηση σεβόμενοι τον υδάτινο κόσμο πραγματοποιήθηκε μια σειρά δραστηριοτήτων τα αποτελέσματα της οποίας αποτυπώθηκαν φωτογραφικά και συνοψίστηκαν σε μια παρουσίαση.

https://www.emaze.com/@ALLTLLFLQ/--?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1bns1nHi82wyaCvD4DC61dXL17gjtaNzQujtXW5el2LPIul7hiIDg0LNo_aem_Af8oLyAkwUxFGJE438-RfoEnw8SizAdr7MljQ3SaIqZTLQLHoq4MWMDo4wT01hE5IPnEQUGjpqp6Yo3e02-kKWAs

Για το σκοπό αυτό αξιοποιήθηκε και εκπαιδευτική βαλίτσα (μουσειοσκευή) με υλικό ειδικά σχεδιασμένο από το ΜΕΤ, που περιλαμβάνει παραμύθια, ιστορίες, παιχνίδια, δραστηριότητες, απλά πειράματα επίδειξης και τον απαραίτητο εξοπλισμό και υλικά για το θέμα.


Στόχος δράσης

Να εμπλακούν σε δραστηριότητες, που αφορούν στη σύσταση, στις ιδιότητες, στη χρησιμότητα και στη σωστή διαχείριση του νερού στην καθημερινή τους ζωή .

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ (1)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 1



Σύνδεση με Παγκόσμιους Στόχους






Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας