menu

Σύνδεση | Εγγραφή

Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγίου Νικολάου

Δράσεις συνεργασίας με την τοπική & ευρύτερη κοινωνία

Πρωτοβουλία

ΜΠΟΡΩ ΚΙ ΕΓΩ

ΜΠΟΡΩ ΚΙ ΕΓΩ
ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ


Περιγραφή

Σύμφωνα με το άρθρο του στόχου 8 (Αξιοπρεπής εργασία και οικονομική ανάπτυξη), παράγραφος  5:  Έως το 2030, επιδιώκεται η επίτευξη πλήρους και παραγωγικής απασχόλησης και αξιοπρεπών θέσεων εργασίας για όλες τις γυναίκες και τους άνδρες, συμπεριλαμβανομένων των νέων ανθρώπων και των ατόμων με αναπηρίες, καθώς και εξασφάλιση της ίσης αμοιβής για εργασία ίσης αξίας.  

Η Λάουρα, μαθήτρια του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγίου Νικολάου, με την παρουσία εκπαιδευτικών της, τους καλοκαιρινούς μήνες εργάστηκε σε ξενοδοχείο 5* (Minos Beach Art Hotel), με ιδιαίτερο ζήλο, αποδεικνύοντάς μας πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Στην εργασία της ήταν άψογη και στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα λόγια λίγα για να περιγράψουν τα συναισθήματα. Αναδύθηκαν ικανότητες που πραγματικά μας εξέπληξαν. Οι μεγάλοι executive chef, εμπιστεύτηκαν τη Λάουρα, οι εργαζόμενοι στο μεγαλύτερο Lounce Beach Restorant της ανέθεταν συνεχώς εργασία, στη Ρεσεψιόν με το καλωσόρισμά της στους πελάτες  η διάθεση των τουριστών γινόταν περισσότερο ευχάριστη, στα διάφορα events του ξενοδοχείου η Λάουρα ήταν εκείνη που χάριζε «ζωή» και άλλα πολλά. Το βίντεο μαρτυρά όλες τις στιγμές που ζήσαμε όλοι μαζί.
Ευχή μας, όλα τα παιδιά και άτομα με Αναπηρία, να ζήσουν επιτέλους σε μία συμπεριληπτική κοινωνία, να μπορέσουν να εργαστούν και να "φύγουν" από τα σπίτια τους στα οποία πολλές φορές νιώθουν εγκλωβισμένα.

 


Αποτελέσματα / επίδραση



ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Μαυροειδής Γεώργιος Γεωπόνος Ειδικής Αγωγής, Ζήνα Δεμέτζου, Κοινωνική Λειτουργός

Στόχος δράσης

1. Η επαγγελματική αποκατάσταση των ατόμων με αναπηρία. 2. Η ανάδυση των επαγγελματικών ικανοτήτων των ατόμων με αναπηρία. 3. Η αλλαγή στάσης ζωής και η αποδοχή των ατόμων με Αναπηρία. 4. Η συμπερίληψη και η αλλαγή της ίδιας της κοινωνίας μας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 2


Videos 2

Σύνδεση με Παγκόσμιους Στόχους






Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας