menu

Σύνδεση | Εγγραφή

1ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας

Μαθητικές δημιουργίες

Πρωτοβουλία

Μίλτο Τεντόγλου, σ΄ ευχαριστούμε!

Μίλτο Τεντόγλου, σ΄ ευχαριστούμε!
ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ


Περιγραφή

Ένα όμορφο αφιέρωμα, μια ταινία μικρού μήκους δημιούργησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας με τον δάσκαλό τους, κ. Μιχάλη Δούβλο.

Τα παιδιά αναφέρθηκαν με έναν όμορφο τρόπο στον αθλητή Μίλτο Τεντόγλου που το καλοκαίρι έφερε το χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα στο άλμα εις μήκος κατά τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Η δημιουργία της ταινίας έγινε με αφορμή την επίσκεψη στη Σιάτιστα και την ανοιχτή συζήτηση της μητέρας του αθλητή, κας Ιωάννας Παπαδημητρίου, με τους γονείς των μαθητών της Β΄ τάξης, την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021.

Όταν η γνώση συνδυάζεται με τις νέες τεχνολογίες, τότε τα αποτελέσματα είναι πιο όμορφα…

«Πότισε τη ζωή σου με αγάπη και γνώση»


Στόχος δράσης

1) Γνωριμία με τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2) Γνωριμία με το άθλημα του άλματος εις μήκος και τον Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου 3) Διαμόρφωση ισχυρών προτύπων για τους μαθητές μας μέσα από τον χώρο του αθλητισμού 4) Ανάπτυξη δεξιοτήτων σχετικών με τη δημιουργική φαντασία και έκφραση και με τις νέες τεχνολογίες 5) Καλλιέργεια της συλλογικότητας και της συνεργασίας 6) Καλλιέργεια συμπεριφορών που πηγάζουν από τις ολυμπιακές αρχές και αξίες, τόσο στην άθληση, όσο και στην καθημερινή ζωή 7) Καλλιέργεια στάσεων για καλή διατροφή και υγείας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 1


Videos 1

Σύνδεση με Παγκόσμιους Στόχους






Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας