menu

Σύνδεση | Εγγραφή

61o Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης

Μαθητικές δημιουργίες

Πρωτοβουλία

Μικρά κύματα στη μεγάλη μπλε θάλασσα

Μικρά κύματα στη μεγάλη μπλε θάλασσα
ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ

61o Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης

Το 61ο Νηπιαγωγείο βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Λειτουργεί με βάση τα Αναλυτικά Προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας. Στο Νηπιαγωγείο πραγματοποιούνται δραστηριότητες, οι οποίες ανταποκρίνονται στην ηλικία των μικρών μαθητών. Οι μαθητές προέρχονται από διαφορετικά μαθησιακά και κοινωνικοοικονομικά περιβάλλοντα. Στο Νηπιαγωγείο λειτουργούν δύο υποχρεωτικά πρωινά τμήματα, δύο προαιρετικά ολοήμερα και ένα τμήμα ένταξης.


Διευθυντής Σχολείου

Παρθένα Τσεβρεντζίδου

Επικοινωνία με σχολείο


Περιγραφή

Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου θα εξερευνήσουν τη σημασία της προστασίας των ωκεανών και της θαλάσσιας ζωής. Ένα μάθημα πλούσιο σε εμπειρίες για τους μικρούς μαθητές του Νηπιαγωγείου, ανοίγει τις πύλες σε έναν κόσμο γεμάτο ανακαλύψεις και εκπλήξεις. Σημαντικό αποτέλεσμα αποτελεί η ευαισθητοποίηση των παιδιών σχετικά με τη σημασία της φύσης και τη διατήρηση του περιβάλλοντος, καθώς κύριος στόχος του είναι η καλλιέργεια του αισθήματος περιβαλλοντικής ευθύνης

 


Στόχος δράσης

Να είναι σε θέση να επικοινωνούν αποτελεσματικά και ουσιαστικά για θέματα που αφορούν τον ωκεανό και τη θάλασσα. Να λαμβάνουν ενημερωμένες και υπεύθυνες αποφάσεις σχετικά με τον ωκεανό και τους πόρους του. Να καλλιεργήσουμε περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένους και ενημερωμένους πολίτες. Να αποκτήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών προκλήσεων της εποχής μας. Να αναδείξουν τη σημασία των ωκεανών για τη διαμόρφωση του κλίματος, την υποστήριξη της βιοποικιλότητας και τη διατήρηση της ζωής στη Γη να τους εμφυσήσει αίσθημα ευθύνης και περιβαλλοντικής διαχείρισης να δώσει τη δυνατότητα να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τη διατήρηση και την προστασία των πόρων των ωκεανών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 1


Videos 1

Σύνδεση με Παγκόσμιους Στόχους






Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας