menu

Σύνδεση | Εγγραφή

3/Θέσιο Νηπιαγωγείο Παστίδας

Μαθητικές δημιουργίες

Πρωτοβουλία

Μία μπάλα χρώματα απλώνει και όλους μας ενώνει

Μία μπάλα χρώματα απλώνει και όλους μας ενώνει
ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ

3/Θέσιο Νηπιαγωγείο Παστίδας

Το σχολείο μας βρίσκεται στην Παστίδα, κωμόπολη κοντά στην πόλη της Ρόδου. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ενεργά σε προγράμματα eTwinning, διαγωνισμούς και άλλες δράσεις.


Διευθυντής Σχολείου

Ζηνοβία Σαββίγκου

Επικοινωνία με σχολείο


Περιγραφή

H  ομάδα συνεργασίας των αναφερθέντων νηπιαγωγείων με αφορμή την συμμετοχή   στον 12ο Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους » Cinema διάβασες…»  δημιούργησε μία ταινία animation  η οποία διαπραγματεύεται την οπαδική βία θέλοντας να ευαισθητοποιήσει και να προάγει την ευγενή άμιλλα.

Πρωταγωνίστρια είναι μία λευκή μπάλα η οποία περνάει από γήπεδα με παίκτες διαφορετικών χρωμάτων και συγκεκριμένα του ουράνιου τόξου. Κάθε φορά που οι παίκτες την ακουμπούν προστίθεται και το ανάλογο χρώμα σε αυτήν. Στο τέλος η μπάλα γίνεται πολύχρωμη και μεταμορφώνεται σε ουράνιο τόξο καταλήγοντας να σχηματίσει  μία καρδιά με το σύνθημα:

“Όλοι μαζί μία ομάδα”. 

 


Στόχος δράσης

Στόχοι της δράσης είναι να αναδειχθούν η ευγενής άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι 'οπως και οι αρετές και τα ιδανικά του αθλητισμού. Ταυτόχρονα να αποκτήσουν οι μαθητές την επίγνωση του φαινομένου της βίας και μέσω της ενσυναίσθησης να μπορούν να συμβάλλουν στην υιοθέτηση ηθικών αρχών στη ζωή και να προωθήσουν τις ιδέες τους στην ευρύτερη κοινωνία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 1


Videos 2

Σύνδεση με Παγκόσμιους Στόχους






Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας