menu

Σύνδεση | Εγγραφή

Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου

Δράσεις συνεργασίας με την τοπική & ευρύτερη κοινωνία

Πρωτοβουλία

Let's Do It Green

Lets Do It Green
ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ

Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου

Από την ίδρυσή τους το 1949, τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα - Λιναρδάτου έχουν διδάξει γενιές μαθητών της πρωτοβάθμιας-δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους έχουν βοηθήσει να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους. Στην πορεία αυτής της μακρόχρονης πορείας, πραγματοποιήθηκε η μετάβαση στην ψηφιακή διδασκαλία με τη χρήση ψηφιακών εργαλείων και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες. Πλέον, έχει υιοθετηθεί ένα δια ζώσης και εξ αποστάσεως μοντέλο διδασκαλίας το οποίο εξελίχθηκε σε έναν νέο υβριδικό τρόπο εκπαίδευσης.


Διευθυντής Σχολείου

Αντώνης Σπέρτος

Επικοινωνία με σχολείο


Περιγραφή

Μαθητές του σχολείου μας επισκέφθηκαν τους πρόποδες του Υμηττού και συμμετείχαν σε εργασίες απομάκρυνσης πλαστικών-σκουπιδιών στο ορεινό μέτωπο.


Αποτελέσματα / επίδραση

Η περιβαλλοντική δράση ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο του στόχου «Zero Plastic Υμηττός» για την προστασία του οικοσυστήματος του Υμηττού και την ανάπτυξή του ως πνεύμονα πρασίνου της Αττικής.



Συνεργασίες

Η δράση πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της ομάδας εθελοντών Let's do it Greece και με την επιστημονική υποστήριξη του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ).


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΚΟΤΣΑΥΤΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ, ΑΛΙΦΕΡΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ, ΠΡΟΒΑΤΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ, ΜΠΑΡΜΠΕΤΣΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΜΑΒΙΤΖΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Στόχος δράσης

Η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών για το φυσικό και αστικό περιβάλλον.

Κοινό στο οποίο απευθύνεται

Μαθητές

Χρόνος δράσης

9 Δεκεμβρίου 2021

Τόπος Δράσης

Πρόποδες Υμηττού στην περιοχή της Αργυρούπολης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 1



Σύνδεση με Παγκόσμιους Στόχους






Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας