menu

Σύνδεση | Εγγραφή

11o Νηπιαγωγείο Αργυρούπολης

Δράσεις συνεργασίας με την τοπική & ευρύτερη κοινωνία

Πρωτοβουλία

Το Κουτί της Αγάπης

Το Κουτί της Αγάπης
ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ


Περιγραφή

Με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων και στην προσπάθεια να υιοθετήσουμε αξίες αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας, αξίες που πρέπει να μας καθοδηγούν σε όλη μας της ζωή και να αποκτήσουν τα παιδιά ενσυναίσθηση, με τη συνεργασία των γονέων συγκεντρώσαμε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα και τα προσφέραμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης. Οι μαθητές/τριες φιλοτέχνησαν ευχητήρια κάρτα και βοήθησαν τόσο στη συγκέντρωση των ειδών όσο και στη μεταφορά τους.


Αποτελέσματα / επίδραση

Οι μαθητές/τριες ευαισθητοποιήθηκαν και κατανόησαν ότι η δύναμη της προσφοράς κάνει πρώτα από όλα χαρούμενους εμάς τους ίδιους και ταυτόχρονα δίνει χαρά και ελπίδα στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης, στέλνοντας το μήνυμα ότι κανείς δεν είναι μόνος και όσο μικροί και αν είμαστε μπορούμε να βοηθήσουμε με το δικό μας ξεχωριστό τρόπο. 



Συνεργασίες

Σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης συγκεντρώσαμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να τα προσφέρουμε στους συμπολίτες μας.


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Θεοχάρη Μαρία Πετροπούλου Μαρία

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΧΥΣΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ

Στόχος δράσης

Ευαισθητοποίηση των παιδιών στην υιοθέτηση αξιών αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας. Καλλιέργεια της ενσυναίσθησης και της σημασίας της προσφοράς.

Κοινό στο οποίο απευθύνεται

Μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, ευρύτερη τοπική κοινωνία

Χρόνος δράσης

Δεκέμβριος 2022-Ιανουάριος 2023

Τόπος Δράσης

Αργυρούπολη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 2


Videos 1

Σύνδεση με Παγκόσμιους Στόχους






Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας