menu

Σύνδεση | Εγγραφή

Νηπιαγωγείο Άνθειας Μεσσηνίας

Δράσεις συνεργασίας με την τοπική & ευρύτερη κοινωνία

Πρωτοβουλία

Κάνε μια ευχή!

Κάνε μια ευχή!
ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ


Περιγραφή

Το σχολείο μας φέτος πήρε την πρωτοβουλία να στηρίξει τη δράση του  Make a wish  Κάνε μια ευχή Ελλάδος. Σε συνεργασία με τους γονείς τα αστεράκια ήρθαν στα χέρια μας  και τα παιδιά έγραψαν τις πιο όμορφες ευχές ελπίζοντας να δώσουν δύναμη και κουράγιο στα παιδιά που παλεύουν με δύσκολες ασθένειες να αγωνιστούν για να τις ξεπεράσουν. 


Αποτελέσματα / επίδραση

Ενισχύθηκε η ενσυναίσθηση των παιδιών το σχολείο ήρθε πιο κοντά με τους γονείς και την τοπική κοινότητα, αφού συνεργάστηκαν για ένα κοινό στόχο. 



Συνεργασίες

Συνεργάστηκαμε με τα παιδιά τους γονείς  αλλά και τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας που συμμετείχε με τη αγορά αστεριών καθώς και τον φιλανθρωπικό οργανισμό make a wish. 


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Χριστίνα Παπαφλέσσα

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΧΥΣΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ

Η διάχυση του μυνήματος μας έγινε  μέσω της ιστοσελίδας μας, μέσω της πλατφόρμας   του Make a wish όπου ανέβηκε φωτογραφικό υλικό της δράσης μας καθώς  και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 


Στόχος δράσης

Να ευαισθητοποιηθούν τα παιδιά πάνω στο θέμα της διαφορετικότητας και με την μορφή ασθένειας. Με την συνεργασία γονέων-παιδιών και σχολείου και τη συμμετοχή σε αυτή την δράση οι μαθητές ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε εθοντικες δράσεις μεταφέροντας ένα μύνημα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης

Κοινό στο οποίο απευθύνεται

Μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς

Χρόνος δράσης

Δεκέμβριος 2021

Τόπος Δράσης

Νηπιαγωγείο Άνθειας

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ (1)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 2



Σύνδεση με Παγκόσμιους Στόχους






Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας