menu

Σύνδεση | Εγγραφή

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ

Μαθητικές δημιουργίες

Πρωτοβουλία

Η ζωή είναι παντού

Η ζωή είναι παντού
ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ

6/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Αργυροπουλίου Τυρνάβου Το σχολείο μας βρίσκεται στο κέντρο του Αργυροπουλίου, ένα χωριό του Δήμου Τυρνάβου. Είναι 6/θέσιο με 80 μαθητές/τριες. Η Διευθύντρια του σχολείου μας είναι η κα Θωμαή Σίσκου, εκπαιδευτικός ΠΕ11. Το σχολείο μας συμμετέχει εδώ και τρία χρόνια σε αρκετά καινοτόμα προγράμματα αλλά και ευρωπαϊκά προγράμματα. Έχουμε βραβευτεί με εθνικές και ευρωπαϊκές ετικέτες ποιότητας στο πλαίσο eTwinning προγραμμάτων και έχουμε επίσης αρκετές διακρίσεις μαθητών/τριών μας σε πολλούς διαγωνισμούς.Ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία προσπαθώντας να εξελίσσεται και να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών/τριών για μάθηση και δημιουργία!


Διευθυντής Σχολείου

ΘΩΜΑΗ ΣΙΣΚΟΥ

Επικοινωνία με σχολείο


Περιγραφή

Οι μαθητές της Α τάξης συμμετέχουν σε πρόγραμμα etwinning. Μια δραστηριότητα αφορούσε τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Εμείς επιλέξαμε να ασχοληθούμε με τον 14ο και τον 15ο  στόχο. Διαβάσαμε πληροφορίες για την ζωή στη θάλασσα και την στεριά. Κάναμε word art  με βάση αυτούς τους στόχους και βιντεοσκοπήσαμε τις δημιουργίες μας.


Στόχος δράσης

Στόχος μας ήταν η ευαισθητοποίηση όλων των παιδιών σε θέματα που άπτονται αυτών των στόχων ώστε να προσπαθήσουμε όλοι μαζί με συνεργασία και αλληλεγγύη να αλλάξουμε τον κόσμο και τον πλανήτη μας.
Videos 1

Σύνδεση με Παγκόσμιους Στόχους






Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας