menu

Σύνδεση | Εγγραφή

6ο Γυμνάσιο Δράμας

Μαθητικές δημιουργίες

Πρωτοβουλία

Φυσικές ομορφιές του Νομού Δράμας

Φυσικές ομορφιές του Νομού Δράμας
ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ

6ο Γυμνάσιο Δράμας

Το 6ο Γυμνάσιο Δράμας βρίσκεται στους πρόποδες του Κορυλόβου στην πόλη της Δράμας. Ο αριθμός των μαθητών κατά το 2022-2023 είναι 200. Στο σχολείο λειτουργεί Τμήμα Ένταξης. Η υλικοτεχνική υποδομή κρίνεται επαρκής, αφού διαθέτει 6 διαδραστικούς πίνακες και τηλεοράσεις με υπολογιστές, ώστε όλες οι αίθουσες διδασκαλίας να έχουν εποπτικά μέσα διδασκαλίας.


Διευθυντής Σχολείου

Νουβάκης Πέτρος

Επικοινωνία με σχολείο


Περιγραφή

Στο πλαίσιο του θεματικού κύκλου «Φροντίζω το Περιβάλλον – Οικολογία – Παγκόσμια και τοπική Φυσική κληρονομιά» των εργαστηρίων δεξιοτήτων, οι μαθητές του Α3 του σχολείου μας, ασχολήθηκαν με τις έννοιες της Βιώσιμης ανάπτυξης, της κλιματικής αλλαγής και τις επιπτώσεις της καταστροφής του φυσικού περιβάλλοντος.

Ανακαλύψαμε πόσο σημαντικό είναι να προστατεύουμε το φυσικό μας περιβάλλον. Για τον λόγο αυτό τα παιδιά κατασκεύασαν τον διαδραστικό χάρτη με τις φυσικές ομορφιές του νομού Δράμας.

https://padlet.com/athenaldr/ErgA3

 


Στόχος δράσης

Να καλλιεργηθούν οι δεξιότητες του νου, της ζωής, της μάθησης , και της τεχνολογίας. Να γνωρίσουν τι είναι η Βιώσιμη ανάπτυξη, η κλιματική αλλαγή, τις επιπτώσεις της καταστροφής του φυσικού περιβάλλοντος και τον στόχο 15 (Ζωή στη Στεριά) της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 1



Σύνδεση με Παγκόσμιους Στόχους






Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας