menu

Σύνδεση | Εγγραφή

33ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης-Άσυλο του Παιδιού

Μαθητικές δημιουργίες

Πρωτοβουλία

Επιτραπέζιο παιχνίδι με τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης

Επιτραπέζιο παιχνίδι με τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης
ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ

33ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης-Άσυλο του Παιδιού

Το 33ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης είναι 16/θέσιο ο δημόσιο Δημοτικό Σχολείο το οποίο βρίσκεται σε αστική περιοχή στην Ανατολική Θεσσαλονίκη (Πυλαία). Στο σχολείο φοιτούν μαθητές και μαθήτριες από διαφορετικές περιοχές της πόλης καθώς το σχολείο βρίσκεται υπό την αιγίδα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Άσυλο του Παιδιού» το οποίο φροντίζει τους μαθητές και τις μαθήτριές του.


Διευθυντής Σχολείου

Θωμάς Μενεξές

Επικοινωνία με σχολείο


Περιγραφή

Στα πλαίσια της συμμετοχής σε e-twinning έργο για τη συνεργασία των ανθρώπων,  τα παιδιά αφού ενημερώθηκαν σχετικά με τους 17  στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης, δημιούργησαν συνεργατικά αφίσα που αποτελεί και ταμπλό επιτραπέζιου παιχνιδιού στο οποίο υπάρχει αφετηρία και τέλος. Για να φτάσουν στο τέλος πρέπει να περάσουν από όλους τους στόχους αλλά και από κάποια βήματα στα οποία υπάρχουν παγίδες που τους πηγαίνουν πίσω ή βοήθειες μέσω των οποίων προχωρούν πιο γρήγορα στο τέλος του παιχνιδιού.

Για να παιχτεί το παιχνίδι χρειάζονται ζάρι και πιόνια.


Στόχος δράσης

Συνεργασία, επικοινωνία, δημιουργικότητα, ενημέρωση σχετικά με τους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης, αλλαγή στάσης και υιοθέτηση συνηθειών που έχουν ως κέντρο τον συνάνθρωπο, την κοινωνία ως ομάδα και τον πλανήτη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 2



Σύνδεση με Παγκόσμιους Στόχους






Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας