menu

Σύνδεση | Εγγραφή

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Μαθητικές δημιουργίες

Πρωτοβουλία

ΔΡΑΣΗ ΑΓΑΠΗΣ

ΔΡΑΣΗ ΑΓΑΠΗΣ
ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

TO 2o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ Με στόχο τη διαμόρφωση οικολογικής συνείδησης, μέσα από δράσεις που στηρίζονται στη συμμετοχή και στη συνεργασία ευαισθητοποιούμε παιδαγωγικά, κοινωνικά, περιβαλλοντικά τους μαθητές και τις μαθήτριές μας.


Διευθυντής Σχολείου

ΧΑΛΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Επικοινωνία με σχολείο


Περιγραφή

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Θεοδώρων συμμετείχε στη δράση αγάπης, που διοργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, με δημιουργίες από το μάθημα Εικαστικών.

Είναι σημαντικό το γεγονός πως η δράση αυτή, με τις ευχετήριες κάρτες των παιδιών από τα δημόσια Σχολεία, αποτέλεσε ένδειξη αλληλεγγύης, αγάπης και προσφοράς όχι μόνο στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και στους νοσηλευόμενους.

Λίγες μέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων του 2020 , όσα παιδιά επιθυμούσαν να λάβουν μέρος στην δράση, φωτογράφιζαν τις κάρτες και τις αναρτούσαν σε εφαρμογή του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου ή τις έστελναν ταχυδρομικώς, σε ένα δημόσιο νοσοκομείο της επιλογής τους.

Η διαφορετική προσέγγιση πάνω στη δημιουργικότητα των παιδιών, στο μάθημα Εικαστικών, ήταν να μάθουν να φτιάχνουν 3d κάρτες με θέμα δωμάτια Χριστουγέννων ή κεριά με γκι (στις μικρότερες τάξεις) . Αξίζει να σημειωθεί πως το μάθημα έγινε από το webex , e-class, e-mail  και με υλικά που είχαν στο σπίτι τους.

Ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, αγάπη, υπομονή, κουράγιο κι αντοχή σε όλους σας! Πολύ σύντομα να βρεθείτε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους !

2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Θεοδώρων                   Διευθύντρια : Χαλούλου Παναγιώτα

Υπεύθυνη μαθήματος :                               Εκπαιδευτικός ΠΕ08: Λουκίδη Χριστίνα      


Στόχος δράσης

Μέσα από τις ευχετήριες κάρτες τους, τα παιδιά να εκφράσουν με ενσυναίσθηση την αγάπη, την ευγνωμοσύνη, την αλληλεγγύη και την αναγνώριση της προσφοράς τους όχι μόνο στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και στους νοσηλευόμενους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 1



Σύνδεση με Παγκόσμιους Στόχους






Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας