menu

Σύνδεση | Εγγραφή

1o Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας

Μαθητικές δημιουργίες

Πρωτοβουλία

Δημιουργώντας τα δικά μας παιχνίδια: από το χθες στο σήμερα

Δημιουργώντας τα δικά μας παιχνίδια:  από το χθες στο σήμερα
ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ

1o Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας

Eξαθέσιο Νηπιαγωγείο με 130 μαθητές και 19 εκπαιδευτικούς.Τρεις εκπαιδευτικοί είναι παράλληλης στήριξης και μια κοινωνική λειτουργός. Στόχος του σχολείου μας ένα ανοικτό σχολείο στην κοινωνία προωθώντας αξίες όπως η αλληλεγγύη, η συνεργασία, η ισότητα και ο σεβασμός στον συνάνθρωπο ,στα ζώα, στο περιβάλλον. Επιδίωξη μας η επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών και η συμμετοχή μας σε καινοτόμες δράσεις με την συμβολή της Τεχνολογίας και των ψηφιακών μέσων.


Διευθυντής Σχολείου

Φραντζεσκάκη Άννα

Επικοινωνία με σχολείο


Περιγραφή

Στα πλαίσια του Πολιτιστικού Προγράμματος «Δημιουργώντας τα δικά μας παιχνίδια: Από το χθες στο σήμερα», οι μαθητές μας κλήθηκαν να εργαστούν δημιουργικά μαζί με τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους προκειμένου να ζωντανέψουν τα παλιά τους παιχνίδια χρησιμοποιώντας απλά υλικά όπως τα παιδιά στα παλιά χρόνια.


Στόχος δράσης

Να συμμετέχουν ενεργητικά στη διαδικασία της μάθησης Να γνωρίσουν τα παλιά παραδοσιακά παιχνίδια Να έρθουν σε επαφή με την πολιτιστική μας κληρονομιά Να μεταλαμπαδεύσουν οι παππούδες στους μικρούς μας μαθητές εναλλακτικούς τρόπους προσέγγισης των παιχνιδιών Να ενισχύσουν και αναπτύξουν τη δημιουργικότητα και να καλλιεργήσουν τη φαντασία

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ (1)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 2


Videos 1

Σύνδεση με Παγκόσμιους Στόχους






Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας