menu

Σύνδεση | Εγγραφή

3ο Νηπιαγωγείο Τυρνάβου

Μαθητικές δημιουργίες

Πρωτοβουλία

Δημιουργία Αφίσας- Χριστουγεννιάτικης Κάρτας: «ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΝΑΣΑ ΣΤΗ ΓΗ!»

Δημιουργία Αφίσας- Χριστουγεννιάτικης Κάρτας: «ΚΑΝΩ  ΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ  ΔΩΣΩ ΑΝΑΣΑ ΣΤΗ ΓΗ!»
ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ

3ο Νηπιαγωγείο Τυρνάβου

Το 3ο Νηπιαγωγείο Τυρνάβου είναι 2/θέσιο. Το νηπιαγωγείο μας συμμετέχει σε δράσεις και προγράμματα περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος. Οι μικροί μαθητές μας είναι ευαισθητοποιημένοι σε θέματα αειφορίας και προστασίας του περιβάλλοντος.


Διευθυντής Σχολείου

Αθηνά Καρατάσιου

Επικοινωνία με σχολείο


Περιγραφή

Με αφορμή τον διαγωνισμό καλύτερης Χριστουγεννιάτικης Κάρτας που διοργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και το τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας  ετοιμάσαμε με τα παιδιά την Αφίσα –Χριστουγεννιάτικη Κάρτα, στην οποία αποτυπώθηκαν οι ευαισθησίες και οι οικολογικές ανησυχίες των παιδιών του σχολείου μας καθώς ασχολούμαστε όλη τη Σχολική Χρονιά με την Κλιματική Αλλαγή .Αυτή η μαθητική Δημιουργία  έγινε με ενθουσιασμό, ενδιαφέρον και μεράκι από όλη την μαθητική κοινότητα  του σχολείου μας. Το αποτέλεσμα του διαγωνισμού επιβράβευσε τη δημιουργία μας αφού κέρδισε τον τίτλο της Επίσημης Κάρτας του Τμήματος Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.


Στόχος δράσης

Στα πλαίσια του προγράμματος που υλοποιούμε στο σχολείο μας με θέμα την Κλιματική Αλλαγή ,δημιουργούμε Αφίσα-Χριστουγεννιάτικη Κάρτα με σκοπό να ευαισθητοποιηθούν οικολογικά παιδιά και μεγάλοι και να περάσουμε το μήνυμα, ότι φυτεύοντας δέντρα στη γη προσφέρουμε το καλύτερο δώρο στον πλανήτη μας δίνοντας ανάσα και καθαρό οξυγόνο.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ (1)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 2



Σύνδεση με Παγκόσμιους Στόχους






Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας