menu

Σύνδεση | Εγγραφή

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μαθητικές δημιουργίες

Πρωτοβουλία

ΑΦΙΣΕΣ - ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΎ /ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ....ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ...ΤΗΣ ΕΙΡΉΝΗΣ, ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ!!!

ΑΦΙΣΕΣ - ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ  ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΎ /ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ....ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ...ΤΗΣ ΕΙΡΉΝΗΣ, ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ!!!
ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου-Κορδελιού βρίσκεται στη Δυτική Θεσσαλονίκη και ανήκει στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου.


Διευθυντής Σχολείου

ΖΗΣΗΣ ΖΗΣΑΚΗΣ

Επικοινωνία με σχολείο


Περιγραφή

Στο πλαίσιο των δράσεων κατά της Βίας και υπέρ της ΦΙΛΙΑΣ αναλάβαμε την πραγματοποίηση του προγράμματος Αγωγής Υγείας με τίτλο:ΝΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΑ! ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ! ΣΧΟΛΙΚΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΟΜΗΛΙΚΩΝ( 30 παιδιά/Α-Β-Γ Γυμνασίου), με στόχο να κινητοποιήσουμε με τις δραστηριότητες μας την εκπαιδευτική κοινότητα για θέματα που αφορούν την σχολική καθημερινότητα μας. Σκοπός μας ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσουμε το σύνολο των παιδιών και όχι μόνο, για την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής Βίας και του εκφοβισμού. Παρουσιάζουμε λοιπόν τις ΑΦΙΣΕΣ της μαθήτριας μας( Καζαντζίδου Μαρίας Γ1) που συμμετέχει ενεργά στο παραπάνω πρόγραμμα ( Αφίσες κατά της Βίας των Γυναικών, υπέρ των Δικαιωμάτων παιδιών και ενηλίκων, υπέρ της Αγάπης και της Φιλίας).


Στόχος δράσης

Προώθηση θετικών πρακτικών και δραστηριοτήτων-δράσεων-εκδηλώσεων κατά της Βίας και υπέρ της ΦΙΛΙΑΣ!!!. Απώτερος στόχος μας.....η εξάλειψη της Βίας και η προώθηση της ΦΙΛΙΑΣ!!!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 7



Σύνδεση με Παγκόσμιους Στόχους






Mάθετε περισσότερα για τον Διαγωνισμό

στο τηλέφωνο 210 – 6898593
ή email [email protected]

Χορηγοί Επικοινωνίας